Blogia
OtroMondo, el blog de dvactivisme

Per alguns s'ha acabat el futbol, la birreta i el Digital +

Per alguns s'ha acabat el futbol, la birreta i el Digital + Digital+ talla la senyal als establiments hostelers que no han contractat una fòrmula de pagament específica

Si una cosa té el nostre país són molts bars, i com és costum, quan juguen els equips de futbol més populars, milers de persones s'agrupen en aquests establiments per beure's una birreta i compartir el partit amb els amics i col•legues. És una activitat que va molt bé per a l'economia dels bars. Però Digital+ ho ha posat difícil a ni més ni menys que 12.000 negocis tallant la senyal del servei "Taquilla". L'empresa al•lega que no tenen contractada l'oferta "TV Futbol Club", específica per a aquest tipus de llocs de reunió, i que ja havien avisat amb antelació. Catalunya, Andalusia i Madrid són les comunitats autònomes més afectades.

Aquesta desconnexió massiva no ha sentat bé a la Federació d'Hosteleria (FEHR). Considera que la companyia està abusant de la seva posició dominant en el mercat del futbol mitjançant el pay per view i avisa que esta prenent accions legals. "Si contractes el servei, has de pagar fins a l'estiu tot i que no hi hagi partit", declarava l'amo d'un restaurant al Diario de Córdoba.

Cada mes es donen d'alta més de 3000 establiments a la modalitat especial que ofereix la plataforma digital per satèl•lit.

0 comentarios